Waarom een dashcam kopen? Wij geven je #4 goede redenen!

Zelfbescherming

Een dashcam in uw auto zorgt ervoor dat de waarheid altijd boven tafel komt en daarbij komt dat een dashcam video geldig bewijsmateriaal is en altijd objectief!

Er worden dagelijks veel fouten op de weg gemaakt en een ongeluk zit in een klein hoekje. Met de Vicovation dashcams zorgt u ervoor dat ook dit hoekje opgenomen wordt.

Bescherm uw mede-chauffeurs

Soms zit u zelf niet in de hoek waar de klappen vallen, maar neemt u met een dashcam wel het ongeval op. Voorkom conflicten of help daders en slachtoffers op te sporen.

Voor de magische momenten

Beleef en deel prachtige HD opnames met je vrienden. Herleef opnieuw die prachtige zonsondergang of maak een timelapse video van je road-trip vakantie.

Voor uw verzekeraar

Een situatieschets tekenen van het ongeval is niet altijd even makkelijk. Voeg daar een dashcam video aan toe en u maakt het uw verzekeraar een stuk makkelijker.

Kies kwaliteit, kies Vicovation

Selecteer hieronder één van onze producten of ga naar de shop

Waarom een Vicovation dashcam kopen?

Kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid zijn twee waarden die de vicovation dashcamlijn goed beschrijven. Een Vicovation dashcam is gemaakt van hoogwaardige componenten en neemt alles Full hd op. Door oude beelden automatisch voor u te recyclen hoeft u nooit ruimte vrij te maken.

De beelden van een belangrijk moment, zoals een ongeval, kunt u gemakkelijk veiligstellen door de herkenbare oranje emergency knop in te drukken. Deze beelden zullen nooit gerecycled worden. Verder zijn de compacte dashcams gemakkelijk te installeren met een simpele zuignap bracket.

  • Hoogwaardige componenten en keuze uit Full HD of Extreem HD
  • Bijft altijd full-HD opnemen
  • Naadloze beeldovergang
  • Recycled alle
  Ga naar de shop
  ]